Lähde:Youtube


Nyt sinun ei tarvitse enää taputtaa koiraasi: automaattinen silityskone hoitaa sen puolestasi!

Sanotaan, että lemmikkien silittäminen vähentää stressiä. Tietysti oman lemmikin kanssa leikkiminen, sen silittäminen ja seurasta nauttiminen on osa juuri sitä syytä, miksi lemmikki hankitaan ylipäätään. Nyt on kuitenkin keksitty kone, joka hoitaa sen kokonaan puolestasi – ei enää silittelyhetkiä!

Joku on nyt keksinyt automaattisen silityskoneen. Kone on valmistettu kokonaan puusta ja se silittää ja taputtaa koiraasi milloin ne ikinä haluavatkin huomiota. Mahtaako tällainen kone korvata ihmisen silitykset kokonaan?

Tällä alla olevalla videolla näemme saksanpaimenkoiran, joka ottaa hyödyn irti moisesta vekottimesta innokkaasti. Se seisoo paikoillaan hiljaa, kun kone taputtaa sitä ja silittää selästä. Tässä on kyllä nyt laiskuus huipussaan! Jos ei omaa koiraa jaksa taputtaa, niin pitäisikö koiraa olla ollenkaan?

- ILMOITUS -


Vaikka tämä koira näyttääkin nauttivan taputtelusta, emme usko, että tällainen vekotin saa kovasti suosiota ainakaan suomalaisten koiria rakastavien ihmisten keskuudessa. Haluaisitko sinä tällaiset silittimen kotiisi?

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun