Lähde:Youtube


Noloimmat hetket urheilun historiassa – naurat takuulla!

Urheileminen on hauskaa ja sopii ihan kaikille iästä riippumatta. Urheillessa kunto kasvaa, mieli paranee ja voit viettää aikaa joko yksin tai kavereiden seurassa. Esimerkiksi jalkapallo-ottelu kavereiden kesken työpäivän jälkeen voi olla erinomainen tapa rentoutua.

Jos olet koskaan katsonut urheilua televisiosta, olet ehkä törmännyt hassuihin kohtauksiin. Urheillessa sattuu ja tapahtuu, ja joskus mokia ei voi välttää. Tämä video on siitä todellakin todiste.


Tällä alla olevalla hupaisalla videolla näemme 20 urheilun historian noloimmista hetkistä. Näemme esimerkiksi, kuinka kaksi MMA urheilijaa lyövät toisiltaan tajun kankaalle, kuinka maalivahdit missaavat helpot pallot ja kuinka naisiltä ratkeaa housut juuri ennen suorituksen alkamista. Vastaan tulee myös toimittaja, joka kaataa Usain Boltin kaatuessaan itse. Näemme myös kaatumisia, osumia ”herkille” alueille ja vaikka mitä muuta huvittavaa ja uskomatonta.

Näille hulvattomille mokille ja noloille hetkille ei voi olla nauramatta! Toivottavasti urheilijat osasivat nauraa myös itselleen.

Katso huvittava video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun