Lähde:Youtube


Nainen poistettiin lennolta – valitti ylipainoisista matkustajista!

Yhdysvalloissa, United Airlinesin lennolla sattui todella ikävä välikohtaus joka päättyi asiattoman matkustajan poistamiseen koneesta ennen koneen nousua.

United Airlinesin lento Las Vegasista Newarkiin sai ikävän käänteen ennen nousua uuden vuoden päivänä.


Sosiaalisessa mediassa on Norma Rodgersin julkaisema video, joka sisältää selityksen matkustajan poistamiselle. Kyseinen naishenkilö avoimesti kieltäytyi käyttäymästä joutuessaan istumaan kahden ylipainoisen matkustajan välissä.

Naishenkilö puhuu puhelimeensa kovaan ääneen kuinka hänen on epämukava istua paikallaan, ja että hän on ‘’ jumissa’’ paikallaan.

Rodgers pyysi lentoemännältä, josko huonosti käyttäytyvä nainen voitaisiin siirtää toiselle vapaalle paikalle lentokoneessa, jotta kaikilla olisi mukavampi lento.

Nainen kommentoi, että ei pysty hengittämään ollessaan ‘’ puristuksissa’’ kahden muun matkustajan välissä, ja että seuraava neljän tunnin lento tulisi olemaan hänelle sietämätöntä.

Vaihtaessaan paikkaa nainen totesi kiusallaan ylipainoisille matkustajille, että hän syö salaattia. Eräs toinen matkustaja totesi naisen käytöksen olevan erittäin inhottavaa muita kohtaan ja nainen vastasi erittäin ilkeästi takaisin epäkunnioittaen muita matkustajia.

Nainen poistettiin lennolta ennen kuin kone oli päässyt nousuun.

Osallistu keskusteluun