Lähde:Youtube


Aikuinen mies itkee joutuessaan syömään salaattia – nyt joku roti!

Suurin osa varmasti rakastaa roskaruokaa koska se maistuu hyvältä. Kaikki kuitenkin tietävät, että mikään pikaruoka ei ole terveellinen vaihtoehto, eikä sovi korvaamaan jokapäiväistä ateriaa.

Yhdysvaltojen Coloradossa, Colorado Springs kaupungissa asuva perheenisä, Victor, elää ja on elänyt vuosia pelkillä juustohampurilaisilla.

Victor kertoo, ettei pidä mistään muista hampurilaisista, kuin juustohampurilaisista. Kana, kala tai kasvishampurilaiset eivät ole hänen mielestään lainkaan hyviä.

- ILMOITUS -


Victor syö päivässä noin neljä hampurilaista, joka on viikossa yli kaksikymmentä hampurilaista. Vuodessa se tekee 1460 hampurilaista.

Victorin vaimo, Adriana, on kokki ja rakastaa ruoanlaittoa. Adriana-vaimo valmistaa erilaisia ruoka lähes joka päivä, mutta Victor ei suostu syömään hänen tekemiään ruokia, sillä pitää vain ja ainoastaan juustohampurilaisia sopivana ruokavaliona itselleen.

Videolla nähdään myös kuinka Victor yritetään saada edes maistamaan salaattia hampurilaisessaan, sekä muutamia muita uusia hampurilaisia, mm. kana, kalkkuna, pinaatti ja kasvishampurilaisia. Tämä aikuinen mies melkein herkistyy, koska joutuu tämän suuren haasteen eteen, nimittäin syödä ensimmäistä kertaa 25 vuoteen edes jokseenkin terveellisesti.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun