Lähde:Youtube


Snoop Dogg tukee pikaruokaketjun $4.20 maksavaa hamputtajien ateriaa. Maistuisiko?

Viime viikolla pikaruokaketju Jack in the Box Yhdysvalloissa ilmoitti, että he tekevät yhteistyötä räppäri Snoop Doggin kanssa. Räppäri esitteli yhdistelmäaterian, joka on tarkoitettu kannabiksen pössyttäjille. 

Se on nimeltään “Merry Munchie Meal”, ja se on saatavilla tammikuun 18.-25. päivä Kaliforniassa, jossa marijuanan polttaminen on täysin laillista. Tähän ateriaan kuuluu kanaviipaleita, kaksi tacoa, 5 churroa, ranskalaiset, sipulirenkaat ja pieni juoma. Miksi näin paljon? No… sehän on tunnettu tosiasia, että kun kannabista polttaa, niin nälkähän siinä tulee.


Tämä ateria maksaa vain $4.20 (huomaatko, mitä he tekivät tässä?) ja siihen kuuluu tämä kaikki edellä mainittu herkullisuus. Tämä ei ole mikään satunnainen promo, vaan tammikuun ensimmäisestä päivästä lähtien Kaliforniassa kaikki 21 vuotta täyttäneet saavat laillisesti käyttää marijuanaa.

Jack in the Boxilla on yli 2200 ravintolaa Yhdysvalloissa, mutta tätä ateriaa tarjotaan vain kolmessa Kaliforniassa sijaitsevassa ravintolassa. Jack in the Box toivottaa tervetulleeksi kaikkiin ryhmiin kuuluvat asiakkaansa! Ja tämä ateria palvelee tietysti kaikkia, ei pelkästään marijuanan käyttäjiä.

 

 

Osallistu keskusteluun