Lähde:Youtube


Polttariaamun järkytys – kahden vuoden tatuoinnin poistaminen alkoi

Tämä on suorastaan klassikkokamaa!

Polttarit ovat ainakin yleisten stereotypioiden mukaan varasin villejä ja alkoholin täyteisiä juhlia. Niissä tehdään kaikkea mukavaa ja toisinaan jotain kyseenalaistakin, mitä ei välttämättä ulkopuolisille kerrota.

Joskus polttareissa voi kuitenkin kyseenalaiset asiat karata niin pahasti käsistä, että ne tulevat kaikille julki ja jopa pysyvät kaikkien nähtävillä vielä muutaman vuoden ajan. Näin ainakin kävi Walesissa, kun keski-ikäinen mies oli juhlimassa ystävänsä polttareita.


Hän heräsi aamulla ja ei juurikaan muistanut edellisen illan viimeisistä tunneista mitään. Nähtyään kasvonsa peilistä, hän huomasi, että niihin oli piirretty aurinkolasit, joissa luki tietenkin Rayban.

Hän päätti alkaa pyyhkimään tussin jälkiä naamastaan, mutta hämmästykseksi huomasikin, etteivät jäljet lähteneet pois. Tarkemman tutkailun jälkeen hän oivalsi, että aurinkolasit oli tatuoitu hänen kasvoihin.

Mies päätti päästä tatuoinnista eroon ja varasikin ajan klinikalle, jossa hänen tatuointiaan alettiin poistamaan laser-hoidoilla. Kokonaisuudessaan tatuoinnin poistamiseen kului noin kaksi vuotta, eikä se ole vieläkään täysin poistunut.

1. Upeat ”lasit”

2. Tältä ne näyttävät nykyään.

Osallistu keskusteluun