Lähde:Youtube


Nain parannat parisuhdettasi – piereskele.

Oletko ikinä ollut parisuhteessa, jossa olet ollut täysin oma itsesi? Harvat ovat olleet niin luottavaisessa parisuhteessa, ettei mitään tarvitse piilotella. 

Monista tuntuu, etteivät he voi olla täydellisen oma itsensä kumppaninsa seurassa, ja että on joitain asioita, joita he tekisivät mielellään yksin. Kuten piereskelisivät. Syy tähän on melko yksinkertainen: ihmiset tekevät tällaisia asioita, kuten piereskelevät, mieluummin yksin, kuin sosiaalisessa tilanteessa. Onhan kasvatusoppi varmaan kuitenkin melko monille mennyt perille: ei piereskellä tai röyhtäillä, kun on seuraa.


Leah Decesare, ”Naked Partnerin” kirjoittaja kuitenkin sanoo, että ne pariskunnat, jotka piereskelevät toistensa seurassa, pysyvät yhdessä pidempään. Tämä johtuu Leahin mukaan siitä, että piereskellessäsi voit olla täysin oma itsesi, ja siitä, että luotat kumppaniisi täysin. Hän sanoo lisäksi, että piereskeleminen kumppanin seurassa on osoitus intiimistä parisuhteesta.

Piereskely kumppanin seurassa pitäisi siis olla aivan yhtä normaalia kuin ruokailu tai hampaiden harjaus. Eli toisin sanoen: itke, naura ja piere kumppanisi kanssa, ja tulevaisuus on ruusuinen! Tai pierunhajuinen.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun