Lähde:Youtube

LÄHDEDaily Mail

Mies osti BMW:n kolikoilla – työntekijät laskivat rahoja 10 tuntia!

Me kaikki varmaan haaveilemme siitä, että voisimme säästää saamamme kolikot, kun niitä kertyy aina lompakkoon ja taskujen pohjalle. Jotkut jopa keräävät kolikoita purkkiin tai rasiaan, ja laittavat ne jälkeenpäin pankkiin. Mutta tämä mies vei säästämisen ihan uudelle tasolle. 

Kiinalainen anonyyminä pysyttelevä mies oli säästänyt itselleen kirjaimellisesti vuoren kolikoita, joilla hän päätti maksaa ostamansa BMW:n ensimmäisen erän. Kaikki me tiedämme, että uudet BMW -merkkiset autot eivät ole halvimmasta päästä, joten tässä riitti laskettavaa.


Mies halusi ostaa noin 680 000 Yuania, eli noin 70 000 puntaa maksavan BMW:n säästämillään kolikoilla. Kolikoita oli kerääntynyt 1320 paperinipun verran. Autokauppa jouduttiin sulkemaan loppupäivän ajaksi, sillä kolikkoniput täyttivät koko kaupan ja niiden laskemiseen meni yhteensä huimat 10 tuntia. Mies maksoi ensimmäisen erän, joka oli noin 9000 puntaa, säästämillään kolikoilla. Melkoisen hulppea suoritus! Täytyy sanoa, että tämän on melkoista positiivista palvelua autokaupalta, ja sille täytyy jo nostaa hattua!

Paljonko sinä olet säästänyt kolikoilla? Ostaisiko niillä jo Bemarin?

Osallistu keskusteluun