Lähde:Youtube


Nyt on kosinnalla hintaa – mies kosi 25 iPhonella

Ehkä halvemmalla ja helpommallakin olisi selvinnyt?

Kosintaan liittyy monia asioita, joilla pyritään saamaan lopputuloksesta täydellinen eli myöntävä vastaus. Pelkästään se, että itse kosinta on mieleenpainuva ei aina riitä, jos suhde ei muuten ole vielä valmis syvempään vaiheeseen.

Chen Ming on mies Kiinasta, jolla mitä ilmeisimmin on ainakin rahapuoli kunnossa. Tähän saattaa olla vastaus siinä, että hän suunnittelee videopelejä ammatikseen. Ming on videopelien lisäksi erittäin kiinnostunut naisystävästään, jota hän hiljattain kosi hyvin persoonallisella ja kalliilla tavalla.


Ming nimittäin tilasi 25 kappaletta uusia iPhone X -puhelimia, joista hän muodosti sydämen. Yhden puhelimen hinta on hieman yli 1000 euroa, joten kosinnalle tuli jo pelkästään puhelimien puolesta hintaa ainakin 25 000 euroa.

Puhelimet Ming asetteli sydämen muotoon punaisten ruusun terälehtien päälle. Kun hänen naisystävänsä Lee saapui Mingin kanssa huoneeseen polvistui hän ja kosi naistaan.

Tällä kertaa kosinta sai onnellisen lopun, sillä Lee suostui kosintaan. Syy, miksi puhelimia oli juuri 25 kappaletta, on siinä, että Leen ikä on 25 vuotta.

Osallistu keskusteluun