Lähde:Youtube

LÄHDENST

Miehen penis juuttui sormukseen – saksien kera.

No nyt on aikoihin eletty. Jokin aika sitten luimme miehestä, joka jumitti peniksensä lenkkiavaimeen. Tämän jälkeen uutisissa oli mies, joka sai sukuelimensä kiinni jakoavaimen toiseen päähän. Ja nyt on menty vielä asetta pienemmäksi, ja saatu sukuelin kiinni sormukseen. 

Nyt täytyy kyllä ihmetellä, että mikä ihmeen vimma miehillä on ollut tunkea penistään paikkoihin, joihin se ei kuulu? Yhden uutisen vielä ymmärtää, mutta otsikoissa on viime aikoina ollut jo kolme älyn jättiläistä, joka kyllä laittaa ihmettelemään koko maailman menoa.


Eräs 45-vuotias mies sai hiljattain sukukalleutensa jumiin sormukseen. Tämä mies yritti sitten saada sormusta irti saksilla, mikä oli huono idea, sillä sakset jäivät kiinni korun ja peniksen väliin. Paikalle soitettu palokuntakaan ei saanut tätä sommitelmaa irrotettua, ja sairaalahenkilökunnallakin oli omat epäilyksensä. Onneksi sairaalassa onnistuttiin irrottamaan mies tuskallisesta tilanteesta 25 minuutissa – ja vielä rikkomatta miehen paikkoja enempää.

Palokunta ei missään näissä kolmessa tilanteessa onnistunut auttamaan, joten nyt tiedämme, että seuraavan peniksen jäädessä jumiin, paikalle soitetaan lääkäri – tai hammaslääkäri.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun