Lähde:Youtube


Maailman pisimmät kynnet on nyt leikattu! Huh, mikä jöröjukka!

Lapsena meille on varmasti itse kullekin vanhemmat kertoneet Jöröjukasta. Jöröjukalla on niin pitkät kynnet, että ne kasvavat kiemuralle. Hänellä on myös takkuinen tukka ja likaiset kasvot. Ja jos lapset eivät käy pesulla, leikkaa kynsiään ja kampaa hiuksiaan, heistä tulee Jöröjukkia.

Shridhar Chillal, Intiasta kotoisin oleva mies, rikkoi vahingossa kyntensä ollessaan 14-vuotias. Tällöin hänen opettaansa koulussa huusi hänelle. Tämän jälkeen mies päätti kokeilla, kuinka kauan hän voi kasvattaa kynsiään. Hän ei ole leikannut kynsiään vuoden 1952 jälkeen ollenkaan.


Nyt kuitenkin tämä 82-vuotias mies päätti vihdoin leikata kyntensä. Syyksi hän sanoi sen, että hänen kätensä, sormensa, kyynärpäänsä ja olkapäänsä olivat jatkuvasti kipeät. Hän lensi New Yorkiin, jossa lääkäri leikkasi hänen 9 metriä pitkät kyntensä. Leikkaus kesti noin 20 minuuttia.

Nyt hänen maailmanennätysmäiset kyntensä ovat esillä Ripleys Believe It Or Not -museossa. Näitä kynsiä pääsee siis katsomaan New Yorkin Times Squarella. Katso kuva kynsistä alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun