Lähde:Youtube


Kuinka monta Big Mac -hampurilaista olet syönyt? – Mies teki käsittämättömän ennätyksen

Nyt puhutaan tuhansista burgereista.

Kun puhutaan pikaruokaravintola McDonald’sista, niin monelle tulee mieleen legendaarinen hampurilainen nimeltä Big Mac. Se on niin tunnettu burgeri, että sitä ei voi sekoittaa mihinkään muuhun hampurilaisravintolaan kuin McDonald’siin.

Kyseinen hampurilainen on vuosien saatossa saanut paljon faneja sekä myös vihaajia eri syistä, kuten sen muun muassa sen terveysvaikutuksista. 64-vuotias Don Gorske kuuluu mitä ilmeisimmin heihin, jotka eivät sen vaikutuksista piittaa, vaan nauttii niiden syömisestä melkoisesti.


Hän on nimittäin päässyt Guinnessin ennätyksiin käsittämättömällä suorituksella, sillä tovi sitten hän söi Big Mac -hampurilaisen, joka oli hänelle varsin merkityksellinen. Hän on nyt nimittäin syönyt 30 000 Big Mac -hampurilaista.

Gorske kertoo syöneensä Big Mac -hampurilaisia vuodesta 1972 ja tähän päivään mennessä hänelle on kertynyt vain kahdeksan päivää, jolloin hän ei ole syönyt kyseistä burgeria.

30 000. hampurilainen oli miehelle itselleen merkityksellinen, mutta Guinnessin ennätyksen hän rikkoi jo vuonna 2016, kun hän söi Big Mac -hampurilaisen numero 28 788.

Mies kertoo olevansa hyvässä fyysisessä kunnossa painaen noin 86 kiloa.

Osallistu keskusteluun