Lähde:Youtube


Lähtikö hampurilaisen koristelu hieman lapasista? – Kokkelifanit nauttivat

Mitä muutakaan voi Pablo Escobariin viittaavalta hampurilaisravintolalta odottaa?

Suurin osa ihmisistä tietävät, mitä kokaiini on ja miten sitä käytetään. Moni taas yhdistää tämän juhlimiseen tarkoitetun huumeen Kolumbiaan ja mikäli yhdistyksissä on päässyt näin pitkälle, ei voi olla yhdistämättä kokaiinia huumeparoni Pablo Escobariin.

Vaikka kyseinen huumeparoni on jo levännyt mullan alla tovin, ei hänen maineensa maapallolta ole kaikonnut mihinkään. Tästä kertoo muun muassa se, että hänen nimeään käytetään yhä monissa yhteyksissä.


Eräs tällainen on Australiassa sijaitseva hampurilaisravintola, jonka nimi on Pablo Escoburger. Nimi voi toki olla sattumaa, mutta harva sulattaa tällaista väitettä. Hiljattain kyseinen ravintola on päässyt maailmanlaajuisesti uutisiin, kun se on kerännyt kritiikkiä eräästä myytävästä hampurilaisannoksesta ja erityisesti sen koristeluista.

Maukkaan näköistä hampurilaista nimittäin koristaa kokaiiniviiva, jonka vieressä on tietenkin sadan dollarin seteli, jolla ”kovissa huumepiireissä” ollaan kokaiinia totuttu nauttimaan.

Koristelut eivät varmasti hätkähdytä varttuneita ihmisiä, mutta se onkin kerännyt kritiikkiä vanhemmilta, jotka ovat huolissaan lastensa puolesta.

 

Osallistu keskusteluun