Lähde:Youtube


Ruoan ystävien huonekalut – haluaisitko tämän olkkariisi?

Muoti muuttuu paitsi vaatteiden saralla, jopa huonekalujen tuntumassa. Moderni minimalistisuus on ilmeisesti jäämässä taka-alalle popkulttuurin uskomattomien, mielikuvitusta täynnä olevien huonekalujen ottaessa vallan. 

Stefano Seletti ja Studio Job esittelivät Pariisissa Maison Et Objet 2017 -tapahtumassa huonekalusarjan, jonka inspiraationa toimi pikaruoka. Kalusteista on tehty hodarien ja hampurilaisten selkeitä kaksosia, ja ne näyttävät suorastaan herkullisilta.


Amerikkalainen pikaruoka on raivannut tietään Suomessakin, joten jos pikaruoka on lähellä sydäntä, kannattaa hankkia nämä herkulliset huonekalut kotiin. Sohva tulee nakkimakkaraa muistuttavan nahkatyynyn kanssa, sekä tietysti tomaatti- ja suolakurkkutyynyjen kera.

Toinen huonekalu on hampurilaista muistuttava, hieman pienempi sohva. Sen istuintyyny on tehty kuvastamaan pihviä, tomaattia ja suolakurkkua unohtamatta. Tällaisten huonekalujen kanssa eläminenhän saisi vain nälkäiseksi! Hienosti sunnitellut huonekalut käyvät niin opiskelijakämppään kuin pikaruokaravintolan toimistoonkin.

Haluaisitko sinä tällaiset huonekalut kotiisi? Vinkki: älä osta kaverille tupaantulijaislahjaksi kysymättä etukäteen. Näiden kalusteiden tyyli saattaa olla liikaa monille, vaikka tyylikkyyden ja herkullisuuden rajalla ne kulkevatkin.

Katso kuvat alta ja tägää kaveri!

 

Osallistu keskusteluun