Lähde:Youtube

LÄHDEOzzyMan

Koirille glitterikulkuset – kyllä, sinne jalkoväliin.

Koiramme joutuvat usein katsomaan meitä ihmisiä kummalla tavalla, kun puhumme niille hassusti, puemme ne hupsuihin vaatteisiin tai leikkaamme niiden karvat pieleen. Nyt on kuitenkin menossa todella kummallinen trendi, nimittäin koiran kulkusten värjääminen glitterillä.

Koiria käytetään usein näyttelyissä ja jotkut jopa julkaisevat kuvia koiristaan sosiaalisessa mediassa. Tietysti tätä kaikkea varten tulee olla hienosti puettu ja harjattu koira, joka näyttää kuvissa ja näyttelyissä hyvältä. Yksityiskohdillakin on tietysti väliä. Mutta menisitkö näin pitkälle?


Netissä leviää nyt kuva koirista, joiden kulkusiin on laitettu glitteriä. Se, mitä varten tämä on tehty, on jäänyt hieman hämärän peittoon, mutta koirat takuulla katsovat omistajiaan kulmakarvojaan nostellen, kun he tulevat jalkoväliä kohti glitterisuti kädessä.

Tämä trendi sai tiettävästi alkunsa Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa – mikä selittäneekin jo aika paljon. Trendi kun on lähtöisin maasta, jota johtaa tällä hetkellä liuhulettinen koomikko.

Näissä kahdessa alla olevassa kuvassa voit nähdä kultaisen ja sinisen luomuksen. Mitä mieltä olet tästä trendistä? Lähtisikö siihen mukaan koirasi kanssa?

Osallistu keskusteluun