Taiteen tekeminen on lähtenyt aivan uudelle tasolle kiitos internetin. Taidetta harrastetaan jopa kahviloissa luomalla uskomattomia kahvitaideteoksia. Taidetta voi luoda monella eri tavalla. Tällä kertaa tapaamme 3D -taiteilian, Annan.

Mielikuvituksen käyttäminen on taiteessa yksi tärkeimmistä asioista. Mitä mielikuvituksellisempia taideteokset ovat, sen kiinnostavampia ne yleensä ovat. Tämä 3D -taiteilija, Anna, luo uskomattomia nukkeja ja myy niitä omalla Etsy-sivustollaan.


Anna on venäläinen 3D -taiteilija, joka myy näitä alla olevassa kuvasarjassa nähtäviä nukkeja Etsyn sivustollaan nimimerkillä oso polar. Nämä upeat nuket maksavat noin 100-200 euroa nukesta riippuen.

Tässä alla olevassa kuvasarjassa näemme mitä suloisimpia ja pelottavimpia 3D -printattuja nukkeja. Nämä nuket ovat aivan kuin jostain täysin uudesta universumista. Jotkut niistä ovat aivan kuin sadusta, mutta toisilla on suorastaan hirviömäisiä piirteitä. Näitä nukkeja voi laittaa esimerkiksi koristeiksi tai antaa lapsille leluiksi. Mitä mieltä sinä olet näistä nukeista?

Katso alla oleva hieno kuvasarja alta ja jaa kavereille!

#1.


Ihanat (vai pelottavat) nuket? Katso kuvat!

Christa -

Osallistu keskusteluun