Hailey Bieber tukee miestään – Lähtee mukaan maailmankiertueelle!

Justin Bieber on yksi maailman tunnetuimmista laulajista ja laununtekijöistä. Hän on seurustellut mm. Selena Gomzin kanssa, mutta vuonna 2018 hän avioitui Hailey Baldwinin kanssa!

Justin Bieber aloitti musiikkiuransa nuorena. Pienenä hän opetteli soittamaan rumpuja, joiden lisäksi hän osasi soittaa myös kitaraa sekä pianoa. Laulu-ura lähti käyntiin vuonna 2007 Justinin osallistuttua paikalliseen kykykilpailuun. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi, jonka jälkeen perhe latasi videon esityksestä YouTubeen. Jatkossa he julkaisivat lisää Justinin esittämiä coverkappaleita YouTubeen. Ensimmäinen levytyssopimus solmittiin Island Recordsin kanssa vuonna 2008.

Vuosien varrella mies on seurustellut useaan otteeseen, ja yksi seurestelukumppaneista on ollut laulaja ja näyttelijä Selena Gomez. He seurustelivat vuosina 2010-2012, jonka jälkeen on-off suhde jatkui vuoteen 2014 saakka.

Heinäkuussa 2018 Justin meni kihloihin mallin Hailey Baldwinin kanssa, ja syyskuussa samana vuonna he menivät naimisiin New Yorkissa. Syksyllä 2018 pariskunta muutti yhdessä Kanadaan.

- ILMOITUS -


Bieberillä on vuosien tauko takana esiintymisestä, mutta siihen tulee pian muutos. Hänen viides studioalbumi ilmestyy oletettavasti vielä tänä vuonna joulupyhien aikaan, ja ensi vuonna hän lähtee maailmankiertueelle! Kiertueelle mukaan lähtee hänen rakas vaimonsa Hailey. Haileylle tämä on ensimmäinen kerta maailmankiertueella.

 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun