Lähde:Youtube


Uskomaton takapuoli! – Voiko tällaisen saada luonnollisesti?

Tracy Lauren Marrow, eli räppäri Ice-T:n vaimo Nicole ”Coco” Austin esittelee hulppeaa takapuoltaan Instagram kuvissaan! Hän on voittanut Meksikossa Miss Ujena -kilpailun vuonna 1998. Cocon työura alkoin pian tämän jälkeen Playboy-kartanossa.

Cocolla on yli 3 miljoonaa seuraajaa supersuositussa Instagramissa, jossa hän julkaisee mm. hulppeita kuvia itsestään ja takapuolestaan! Naisella on uskaton takapuoli, joka vetää huomion puoleensa hetkessä! Uusissa kuvissa hän poseeraa kalliiden autojen vierellä tiukassa punaisessa asussa.

Coco viettää siviilissä melko tavallista perheäidin ihanaa elämää. Pariskunnalla on yhteinen lapsi, Chanel. Coco kertoi imettämisen tuottavan alussa hankaluuksia, mutta lopulta hän jopa rakastui siihen. Siitä tuli ihana osa jokapäiväistä rutiinia, ja se on jatkunut jopa neljän vuoden jälkeenkin!


Povipommi Nicole Austinin Instagamissa on paljon kuvia, joissa hän tekee sitä, mistä hänet hyvin tunnetaan, eli esittelee uskomatonta kroppaansa, etenkin takapuoltaan. Hän aloitti mallinuransa jo 18-vuotiaana, jonka takia hän kertoo keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo ennen Kim Kardashianin läpimurtoa.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

I see ya looking back….. @fashionnova ad

Henkilön Coco (@coco) jakama julkaisu

Osallistu keskusteluun