Vaikka äitienpäivä on ohi, me arvostamme silti äitejä, sillä he joutuvat kokemaan jos jonkinlaisia päivittäisiä taisteluja lastensa kanssa. Lasten kanssa päivät eivät aina suju suunnitelmien mukaan ja heidän hoitamisensa voi olla jokseenkin haastavaa.

Äideille pitäisi pystyttää muistomerkki ja heille pitäisi laulaa oodeja, sillä he tekevät paitsi tärkeää työtä, tästä työstä ei edes makseta ja se on kaikista vaikein työ koko maailmassa. Lapset herättävät äidin aamulla hyppimällä sängyllä, aamupalaa ei haluat syödä ja vaatteetkin puetaan päälle etanavauhtia.


Lapsilla on aina energiaa ja he seuraavat äitejä joka paikkaa, myös vessaan. Jos äiti haluaa hetken omaa rauhaa, se tapahtunee vasta silloin, kun lapset ovat nukkumassa. Äideillä on raskasta, mutta äitiys voi myös olla hyvin palkitsevaa. Lapset ovat nimittäin erittäin mukavaa seuraa silloin, kun he nukkuvat.

Tässä alla olevassa kuvasarjassa näemme 7 brutalin rehellistä kuvaa siitä, mitä äitiys oikeasti voi olla. Näissä kuvissa ei ole peitelty yhtään mitään. Osaatko sinä samaistua näihin kuviin?

Katso kuvat alta ja jaa kavereille!

#1.


Brutaalin rehelliset kuvat äitiydestä – osaatko samaistua?

Christa -

Osallistu keskusteluun