Lähde:Youtube


10 kamalinta telkkarissa myytyä tavaraa – ostaisitko?

Televisiossa mainostaminen on ollut suosittua jo lähestulkoon television ensimmäisistä päivistä saakka. Ja keksintöjähän on ollut olemassa jos jonkinlaisia jo vuosisatoja, yksi toistaan fiksumpia (tai ei niin fiksuja). Ja jokainen joskus televisiota katsonut tietää, että ostoskanavilla myydään vaikka mitä kummallista rojua.

Ostoskanavilla myytävät tuotteet saadaan näyttämään todella houkuttelevilta, mutta todellisuus in harvoin sitä, miltä se oikeasti telkkarissa näyttää. Tällä alla olevalla videolla näemme 10 kamalinta televisiossa myytyä tavaraa.

Näemme melkoisia keksintöjä. Yksi erittäin kummallinen ja ehkä naurettavakin keksintö on rasvamagneetti. Tämän tarkoituksena on poistaa ruoista niissä oleva rasva kokkausvaiheessa. Toinen hupsu keksintö oli hiustenkuivaaja, joka teki kiharoita rullatessaan kiharoita purkissa. Näyttää helpolta, mutta todellinen kokemus sai vain hiukset takkuun. Näemme myös esimerkiksi rintojen väliin laitettavan tyynyn, jonka tarkoituksena on helpottaa suuririntaisten naisien nukkumista.

- ILMOITUS -


Nyt on kyllä pakko ihmetellä, että ovatkohan näiden keksijät tulleet rikkaiksi vai menneet vararikkoon?

Katso hupaisat mainokset alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun