Lähde:Youtube


Auto lentää toisen kerroksen ikkunasta läpi – ja jäi jumiin.

Korni toimintaelokuvakaan ei olisi voinut tehdä tätä enää paremmin: hiljattain näimme tapauksen, jossa auto lensi toisessa kerroksessa olevan hammaslääkärin toimiston ikkunan läpi ja jäi jumiin.

Autolla ajaminen ei aina ole turvallista, ja siihen on syy, miksi huumeita ja alkoholia ei tulisi nauttia lainkaan ennen autoon kuljettajan paikalle istumista.


Ylinopeutta ajaneen auton kuljettaja oli nauttinut huumausaineita, ja auto oli kimmonnut liikenteenjakajasta yläilmoihin osuen toisen kerroksen ikkunaan ja jäänyt talon seinään jumiin Kalifornian Santa Anassa. Paikalle saapunut poliisi ja palokunta evakuoivat yhden ihmisen kuljettajan lisäksi. He saivat molemmat pieniä vammoja, mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut sen pahemmin. Tässä nimittäin olisi voinut käydä paljon pahemminkin.

Palokunta kertoi, että kuljettaja on viety sairaalaan hoidettavaksi. Miehen nimeä ei paljastettu, mutta poliisi on nostanut syytteen kuljettajaa vastaan. Silminnäkijät ja paikalle sattuneet ohikulkijat ihmettelivät, miten auto on onnistunut lentämään näin korkealle ilmaan.

Katso kuva alta! Ja tätä ei sitten kokeilla kotona, eihän?

Osallistu keskusteluun