Lähde:Youtube


Tällä pesukarhulla on erityinen tehtävä: se rauhoittaa sairaita koiria!

Eläinlääkäreillä on yleensä avustajia klinikoillaan. Nämä avustajat auttavat monissa pienissä tehtävissä, kuten eläimen rauhoittelussa tai he pitävät siitä kiinni kokeen aikana. Tällä eläinlääkärillä on kuitenkin hyvin mielenkiintoinen apulainen.

Aleksei Krotov on venäläinen eläinlääkäri, joka halusi aina hankkia itselleen pesukarhun. Hän tekikin niin valmistuttuaan eläinlääkäriksi. Aleksei pelasti pesukarhun huonoista olosuhteista ja toi sen kotiinsa.


Yasha on kuitenkin pesukarhu, jolla on maagisia kykyjä. Se nimittäin osaa rauhoitella sairaita ja hermostuneita koiria. Aleksei päättikin tuoda Yashan klinikalle. Yasha rahoittelee klinikalla koiria, jotka ovat hermostuneita ja pelkäävät eläinlääkäriä. Alla olevalta videolta voit nähdä kuinka Yasha leikkii innostuneiden koirien kanssa ja pitää ne hyvällä tuulella. Ja kaikki rakastavat tätä ihanaa pesukarhua!

Yasha onkin melkoinen apulainen. Tätä parempaa avustajaa koirien rauhoittamiseen tuskin löytyykään! Näkyy videolla eräs kissakin, joka leikkii innoissaan Yashan kanssa. Tämä on siis varsin ystävällinen ja älykäs perukarhu.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun