Lähde:Youtube


Kun koirat pelkäävät kissoja – katso hauska video!

Koirat ja kissat ovat luonnostaan (ainakin sarjakuvissa) arkkivihollisia. Yleensä sarjakuvissa tosin koirat jahtaavat kissoja, vaikka oikeassa elämässä se on hyvin usein aivan päinvastoin. Yleensä koirat pelkäävät kissoja enemmän kuin luulisi!

Joskus koirat ja kissat tulevat toimeen keskenään oikein hyvin. Monesti ne ovat vieläpä parhaita ystävyksiä. Mutta aina koiran ja kissan persoonallisuus ei natsaa kohdilleen. Silloin tällöin koirat pelkäävät kuollakseen perheen kissoja.


Tällä hauskalla alla olevalla videolla voimme nähdä kompilaation koirista, jotka pelkäävät kissoja. Ensimmäiseksi näemme kissan, joka on ottanut koiran pallon. Omistaja käskee koiraa ottamaan pallon kissalta, mutta pieni koiraparka ei uskalla mennä lähellekään kissaa. Toinen video näyttää, kuinka koira ei uskalla tulla yläkertaan, koska kissa on sen tiellä portaikossa. Kolmannella klipillä koira yrittää ottaa oman lelunsa takaisin kissalta, mutta se joutuu harrastamaan jos jonkinlaisia joogaliikkeitä, jottei se tarvitse mennä liian lähelle kissaa.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun