Lähde:Youtube


Söisitkö tällaisen kasan chilijuustoranskiksia 20 minuutissa?

Ammattisyömisestä on tullut jo suuri juttu ympäri maailman. Yhdysvalloista olemme tavanneet muun muassa Matt Stonien, joka on yksi kuuluisimmista ammattisyömäreistä. Tämä on haastava laji, johon eivät kaikki pystykään. Siihen tarvitaan suuri vatsalaukku ja kova nälkä.

Matt Stonien tapaamme myös tällä videolla. Tämä video on saanut jo huimat 8 miljoonaa katselukertaa, eikä ihme! Mies on aikaisemmin ahtanut suuhunsa esimerkiksi 100 paahtoleipää tunnissa, 100 ribsiä sekä syönyt Big Mac -aterian alle minuutissa. Tällä kertaa syöntikohteena ovat ranskalaiset.


Matt lataa lautaselleen yli 10 000 kalorin arvosta chilijuustoranskalaisia. Uskomattoman ranskismäärän lisäksi Matt kaataa niiden päälle chiliä ja lähes purkillisen sulatejuustoa. 10 000 kaloria ovat noin 4-5 päivän kalorit, kaikki kerralla ja jopa noin 20 minuutissa. Kelaa videossa kohtaan 2:20, niin vältät mainokset ja katso itse, miltä ammattisyömäri näyttää!

Tämä on melkoisen uskomaton suoritus, pystyisitkö sinä tällaiseen? Tässä on kaloreita ja juustoa kerrakseen jo hyvin nälkäiselle kaverille.

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun