Lähde:Youtube


Kokkia pyydettiin sylkemään asiakkaan ruokaan – asiakas sai selville kuitista!

Ravintolassa käymisen tulisi olla hauska ja rentouttava kokemus. Joskus ravintolan henkilökunta voi kuitenkin tehdä siitä hyvin epämiellyttävän, jos heillä on jostain syystä ongelmia asiakkaan kanssa. Tai ihan vain, jos heillä sattuu olemaan huono päivä.

Eräällä miehellä oli hyvin epämiellyttävä isäinpäivän lounas ravintolassa New Yorkissa. Hänen tyttärensä ja tyttärentyttärensä kävivät yhdessä eräässä New Yorkin ravintolassa isäinpäivänä ja he tilasivat ruokaa ja nauttivat olostaan. Hän kuitenkin sai selville ikävän  yllätyksen saatuaan kuitin.


Kuitissa luki heidän tilauksensa lisäksi ohjeena kokille ”sylje hänen ruokaansa”. Mies suuttui tietysti tästä, ja hän oli jo syönyt tilauksensa, joten häntä alkoi kuvottaa – ja syystäkin tietysti. Mies puhui tarjoilijalle tapahtuneesta, joka kielsi tapahtuneen. Mies meni sitten esimiehen puheille, joka erotti tarjoilijan saman tien ja antoi miehelle rahat takaisin. Esimies sanoi, että on kuitenkin epätodennäköistä, että kokki olisi sylkenyt ruokaan.

Tapaus on saanut Yelpin käyttäjät tuohtuneeksi ja ravintola on saanut monia huonoja arvosteluja. Yksi tarjoilija pilasi koko ravintolan maineen! Melkoisen kummallista käyttäytymistä amerikkalaisilta.

Osallistu keskusteluun