Lähde:Youtube


Ei se kokoa katso! Suurikokoinen mies partnerinsa kanssa voittivat tanssikilpailun!

Tanssiminen voi olla niin urheilua kuin taidettakin. Tanssiminen on mitä kauneinta taidetta, mutta se voi olla kovaa urheiluakin. Tanssi on harrastus (tai ammattikin), joka sopii kaikille! Koostakaan huolimatta.

Monesti luullaan, että menestyneiden tanssijoiden tulisi olla siroja, pitkiä ja laihoja sekä ehdottoman hyvässä kunnossa. Tämä ei kuitenkaan ole totta, sillä tanssija voi olla erittäin lahajakas ja menestynyt koostaan huolimatta. Muutamat suurikokoiset tanssijat ovat jo muuttamassa teollisuutta yksi kerrallaan, ja tämä mies on yksi heistä!


John Lindo ja Deborah Szkely ovat West Coast Swing -tanssin kilpailuissa alla olevalla videolla. Tanssijat ovat eri pituisia ja todellakin kuin toistensa vastakohtia. Mies on hieman ylipainoinen eikä kovin urheilullisen oloinen, mutta ei sovi tuomita kirjaa kannen perusteella! Kun he alkavat tanssia, he yllättävät kaikki upealla koreografiallaan, joka hämmästyttää jopa tuomariston. Tämä pari voitti ensimmäisen palkintosijan hienolla suorituksellaan.

Tämä video on saanut jo yli miljoona katselukertaa Youtubessa! Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun