Lähde:Youtube


Mies harrasti seksiä verkkoaidan kanssa – sanoi luulleensa aitaa naiseksi.

Elokuun 14. päivä texasilainen mies pidätettiin, sillä hän oli humalassa ollessaan harrastanut seksiä verkkoaidan kanssa. 

32-vuotias Eliodoro Estalalle määrättiin pidätysmääräys, sillä hän ei ilmestynyt oikeudenkäyntiin viime viikolla. Häntä syytettiin julkisella paikalla virtsaamisesta sekä alastomuudesta julkisella paikalla. Tapahtuman aika oli maaliskuu vuonna 2017.


Estala oli ilmeisesti humalassa ollessaan virtsannut verkkoaitaan matkalla kotiinsa. Naapuri sanoo, että virtsauksen jälkeen mies otti housunsa pois ja harrasti seksiä kyseisen aidan kanssa. Naapuri taltioi tapauksen videolle ja näytti sen poliisille. Naapuri sanoo, että ilmeisesti Estala luuli aitaa naiseksi. Estala itse kieltää tapauksen sanoen, että hän oli sisätiloissa tämän tapauksen aikana. Poliisin mukaan Estala ei ole ollut positiivisesti mukana tutkinnassa.

Meksikolaista syntyperää oleva Estala oli videolla tehnyt muitakin seksuaalisia akteja aidan kanssa. Nyt täytyy kyllä miettiä, että minkähänlainen alkoholijuoma on saanut tämän herrasmiehen näin sekaisin? Tai että minkähänlaisia naisia miehellä on käynyt kylässä, jos verkkoaita muistuttaa naista?

 

Osallistu keskusteluun