Lähde:Youtube


Kirjoita essee – voita 1,7 miljoonan talo!

Kukapa ei ottaisi vastaan 1,7 miljoonan dollarin taloa ihan ilmaiseksi, jos sellainen tilaisuus tulis vastaan? Tällä hetkellä Facebookissa on käynnissä Alla Wagnerin järjestämä kilpailu, jossa voi voittaa 1,7 miljoonan dollarin arvoisen talon – ihan oikeasti.

Alla Wagner asuu Kanadan Albertassa. Valitettavasti hänen terveytensä ei ole tarpeeksi hyvä suuren talon ylläpitämiseen, joten hän haluaa muuttaa pienempään taloon. Hän ei ole kuitenkaan saanut taloa myytyä huolimatta siitä, että hän pudotti talon hintaa paljonkin, joten hän päätti pitää kilpailun.


Osallistujien tulee kirjoitaa 350 sanaa siitä, miksi juuri he ansaitsisivat asua talossa. Wagner on asettanut osallistumismaksuksi $25 saadakseen edes osan rahoistaan takaisin. Hän sanoo lukevansa jokaisen kirjeen ja valitsevansa voittajan huhtikuun 5. päivä.

Kyseessä on melkoisen komea talo, ja monet ovatkin jo ottaneet osaa tähän uskomattomaan kilpailuun. Jos sinäkin haluat osallistua, klikkaa tänne ja aloita oman esseesi kirjoittaminen. Nyt on luvassa mehukas palkinto!

Aiotko sinäkin osallistua tähän kisaan? Kelpaisiko moinen pytinki?

Osallistu keskusteluun