Lähde:Youtube


Hääpari otti hääkuviinsa kukkien sijasta koiranpentuja – tämä oli omaperäinen lopputulos!

Becky ja John olivat keskellä omien häidensä suunnittelua, kun he huomasivat Facebookista, että eräs paikallinen eläinsuoja etsi adoptoijia ja sijaiskoteja koiranpentueelle, jonka he olivat pelastaneet eräältä takapihalta. Becky ja John ajattelivat, ettei pentujen hoitaminen voi olla vaikeampaa, kuin possujen ja lehmien, joita heillä oli aiemmin ollut. 

He ensin ottivat huomaansa pennut nimeltään Penny ja Patch. Ne olivat niin uusia, että niillä oli eroahdistusta, eikä niitä voinut jättää yksin. He ottivat siis pennut mukaan vaippakassissa, kun he lähtivät kauppaan tai hoitamaan hääasioitaan.


Seuraavaksi pentueeseen liittyi kolme muuta: Roley, Lucky ja Freckles. Kun pariskunta vaihtoi pentueen maidosta koiranruokaan, ruokkiminen oli niin sotkuista puuhaa, että he joutuivat antamaan niille kylpyjä joskus monta kertaa päivässä.

Pennuista tuli niin rakkaita pariskunnalle, että niiden ottaminen mukaan häihin oli aivan ilmiselvää. He ottivat siis pennut mukaan kuviin kukkien sijasta! Kaikki pennut adoptoitiin pian häiden jälkeen, ja niillä on kaikilla rakastava koti.

 

 

Osallistu keskusteluun