Lähde:Youtube


Leipuri leipoi merenneitokakun merenneitonäyttelyyn!

Merenneidot ovat olleet suuri villitys viime vuosina, ja kaikkea merenneitoihin liittyvää saa ostettua netistä. Monet jopa ovat aloittaneet ammattimerenneidon uran, kuten tällä videolla nähtävä Nixie ja Coral. Videolla näkemämme leipuri on päättänyt ottaa haasteen vastaan ja tehdä merenneitokakun.

Ohjelmassa Cake Boss nähdään jos jonkinlaisia upeita kakkuja. Jotkut kakut ovat jopa niin aidon näköisiä, ettei niitä uskaltaisi edes syödä. Tällä kertaa Carlos pääsee tekemään kakkua akvaarioon, jossa on käynnissä ”Tapaa Merenneito” -tapahtuma ammattimerenneitojen, Nixien ja Coralin kanssa.


Carlos oli innoissaan saatuaan tilaisuuden leipoa merenneitokakun. Hän päättikin tehdä siitä oikean merenneidon kokoisen pyrstöineen ja suomuineen. Tämän kakun syntymistä on mielenkiintoista katsella ja tuloksena onkin violeteilla hiuksilla varustettu vihreäpyrstöinen merenneito. Merenneito Nixie on yllättynyt uskomattomasta kakusta ja niin on akvaarion johtajakin!

Yleisö taputtaa kakun saapuessa sisään ja kakku näyttää maittavan yleisölle, niin lapsille kuin aikuisillekin. Upeaa työtä, Carlos!

Katso uskomaton video kakun valmistuksesta alta!

Osallistu keskusteluun