Lähde:Youtube


Mies rakensi koiralleen $500 000 maksavan kartanon!

Koirista tulee monille hyvin tärkeä osa omaa elämää ja omaa perhettä. Koirista välitetään kuin parhaista ystävistä ja niille halutaan antaa paras mahdollinen elämä. Tämän kiinalaismiehen tarina on niin koskettava, ettemme voi olla hymyilemättä! Tämä suorastaan sulattaa sydämen.

Zhou kasvoi köyhänä poikana kadulla. Kun hän oli vielä nuori, hänen vanhempansa erosivat ja hänen isoäitinsä kasvatti hänet. Zhou oli tavallinen ongelmanuori aina ikävuoteen 26 saakka. Hän pelasi videopelejä, poltti, joi alkoholia ja eli köyhän miehen elämää.


Kun hän täytti 26, hän osti itselleen koiran, Sylarin. Sylarille hän opetti kaikenlaisia hassuja temppuja ja hänen elämänsä alkoi pikkuhiljaa muuttua. Zhou aloitti Youtube -kanavan, jolla hän antaa vinkkejä koirien koulutukseen. Tämän lisäksi hän avasi verkkokaupan, jossa hän myy erilaisia koiravarusteita ja koiranruokaa.

Kiitos verkkokaupan, hän tienasi yli 300 000 USA:n dollaria. Hän päätti rakennuttaa kartanon Sylarille, kiitoksesi siitä, että se muutti miehen elämän.

Aivan ihana tarina!

Katso suloinen video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun