Lähde:Youtube


5 American Idolsin koe-esiintymistä, jotka saavat sinut irvistämään – tai nauramaan!

American Idols on ohjelma, joka on tullut suosituksi ympäri maailmaa ja monet maat ovat tehneet kyseisestä ohjelmasta omat versionsa. Olemme nähneet todella ihania esityksiä, taitavia laulajia… ja sitten niitä kamalia mokia. Tällä kertaa tapaamme viisi pahinta mokaa, jotka saavat meidät kaikki irvistämään.

Olemme nähneet vuosien varrella muutamia todella noloja koe-esiintymisiä. Vaikka laulajilla ei olisikaan kovin hyviä ääniä, se ei kuitenkaan tee esityksestä vielä noloa. Tällä kertaa tapaamme niitä kavereita, jotka jäivät jankuttamaan tuomarien kanssa esiintymisen jälkeen.


Nämä viisi pahinta esitystä saavat todellakin meidät irvistämään. Vaikka korvamme eivät halua kuunnella heidän lauluaan pitkään, kaikista suurimman irvistyksen saavat kuitenkin aikaan ihmiset, jotka jäävät jankkaamaan tuomarien kanssa heidän kielteisestä päätöksestään. He kieltäytyvät lähtemästä ja tuomarit joutuivat jopa kerran turvautumaan turvamiesten apuun.

Ensimmäinen ja viimeinen esitys ovat etenkin todella karmaisevia esityksiä, ja emme tiedä, pitäisikö meidän itkeä vai nauraa.

Katso kammottavat esitykset alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun