Lähde:Youtube


Tästä lapsesta tulee takuulla painonnoston maailmanmestari!

Lapset ja etenkin vauvat ovat mitä ihanimpia ilopillereitä, varsinkin silloin, kun ne keksivät jotain hauskaa. Heidän kommelluksiaan on hauska seurata ja Youtube on meidän kaikkien onneksi täynnä näitä videoita! 

Niin lapsi kuin vanhempi, vai miten se meni. Tällä alla olevalla videolla näemme lapsen, joka on ilmeisesti suhteellisen hiljattain vasta oppinut kävelemään. Hän on varmasti katsonut mallia vanhemmistaan, nimittäin mitä videolla tapahtuu on mitä hauskinta. Pieni vauva kyykkää lelupainon eteen, ja nostaa sen päänsä yläpuolelle kuin olympianostaja. tämän jälkeen vauva heittää painon lattialle voiton hurmiossa, ja mitä sitten tapahtuu saa sinut takuulla purskahtamaan nauruun! Emme halua paljastaa liikaa, mutta katso videon loppuun asti. Tämä video meni Youtubessa viraaliksi.


Vauva on selvästi katsonut mallia joko vanhemmistaan tai telkkarissa näkyvistä painonnoston kilpailuista. Tästä vauvasta tulee takuulla painonnoston maailmanmestari! Onhan hän aloittanut jo kirjaimellisesti heti kävelemään opittuaan.

Katso hauska video alta tästä voimavauvasta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun