Lähde:Youtube


Batman Uber-kuskina? Tämä kuski jekutti matkustajiaan mitä hauskimmalla tavalla!

Youtube on täynnä mitä hauskimpia videoita ja jekkuja, ja Youtubesta saa viidettä itselleen vaikka koko päiväksi. Monet Youtube -kanavien omistajat keksivät hauskoja jekkuja ja piloja, joita he julkaisevat kanavillaan, ja yksi jekkujen kuninkaista on Josh Paler Lin. 

Jos Paler Lin saa elantonsa täysin Youtubesta. Tekemällä jekkuja toisille ihmisille, hän on saanut jo hyvin laajan, miljoonien ihmisten seuraajakunnan Youtubessa. Hän on tuttu muun muassa kullankaivaja -jekusta, sekä kodittoman miehen auttamisesta takaisin jaloilleen.


Tässä jekussa Josh jekuttaa Uberia kutsuvia ihmisiä. Hänen kuskin profiilinsa sanoo, että hänellä on autonaan Prius, jota pahaa aavistamattomat matkustajat odottavat. Mutta kaikkine yllätykseksi Josh ajaakin heidän luokseen Batman asussa Lamborghinissa istuen. Ihmisten ilmeet ovat uskomattomia, ja muutama nainen ei voi välttää kiusausta postata tämä koko kokemus sosiaaliseen mediaan! Tällainen kokemus kelpaisi kyllä, nimittäin emmehän me tavalliset tallaajat pääse Lamborghinilla ainakaan kovin usein ajelemaan.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun