Lähde:Youtube


Tässä on maailman pelottavin hotelli!

The Frying Pan Tower on merivartioston asema, joka sijaitsee 55 kilometriä Pohjois-Carolinan osavaltion rannikolta. Tämä Yhdysvalloissa sijaitseva hotelli on yksi pelottavimpia ikinä!

Tämä hotelli on kirjaimellisesti keskellä merta, ja on mitä erinomaisin hotelli heille, jotka haluavat kauas pois ihmisten lähettyviltä. Jos keskellä merta asuminen ei ole tarpeeksi pelottavaa, mainittaakoon vielä, että hotelli on keskellä Atlantin hurrikaanialuetta.


Vaikka hotelli onkin vanha ja alkeellinen, siellä on silti tarjolla lämpimät suihkut, sähkö, WiFi ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet. Vaikka näkymä tornista on melkoisen hulppea, maata ei ole näkyvissä lainkaan.

Kaksi yötä maksaa $500 ihmistä kohden, ja tämä summa ei sisällä helikopteri- tai venematkoja. Hotellissa on kahdeksan huonetta. Richard Neil osti tämän tornin USA:n merivartiostolta vuonna 2010 ja maksoi siitä vain $85 000. Kun sää sallii, vieraat pääsevät sukeltamaan halutessaan ja voivat nähdä jopa haita ja merikilpikonnia.

Haluaisitko käydä täällä? Olisiko sinulla rohkeutta riittävästi? katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun