Lähde:Youtube


Onko tässä maailman pienin hotelli?

Matkustaminen on hauskaa ja hotelleissa käyminen luksusta. Ainakin silloin, kun kyseessä on hieno hotelli. Tanskan pääkaupungissa sijaitseva hotelli, jossa on vain yksi huone, on mitä ihastuttavin!

Kööpenhaminan Vesterbrossa sijaitsee Central Hotel og Cafe -hotelli. Tämä hotelli on listatty yhdeksi mielenkiintoisimmista matkakohteista. Hotelli maksaa 280 euroa per päivä, ja se on varattu jo monta kuukautta etukäteen. Huoneessa on parivuode, kylpyhuone, minibaari ja taulutelevisio. Hotellissa on lisäksi nettiyhteys ja kaksi polkupyörää asiakkaiden käytettäväksi. Hotelliin saa jopa suklaata ja samppanjaa tilauksesta. Eihän tästä huoneesta halua lähteä lainkaan!


Hotellilla on mielenkiintoinen historia, sillä vuodesta 1905 toiseen maailmansotaan asti, sitä käytettiin suutarien tilana. Vuonna 1920 rakennukseen rakennettiin yläkerta, jonne suutari muutti asumaan. Huone on vain 12m2. Sitä ei tiedetä, mitä hotellin tiloissa on ollut toisen maailmansodan jälkeen, mutta 1980-luvun jälkeen siellä on ollut paja kultasepälle ennen kuin siitä tehtiin kahvila. Hotelli aukesi yläkertaan vuonna 2013.

Tässä hotellissa kelpaisi vierailla! Hotelli on keskellä kaupunkia, joten nähtävyydet pääsee näkemään helposti.

Osallistu keskusteluun