Lähde:Youtube


Täältä tulee viinijäätelö! Kenelle kelpaa?

Viinin ystäviä löytyy ympäri maailmaa roppakaupalla. Viiniä on juotu jo satoja vuosia aina antiikin Kreikasta Italiaan. Etenkin eteläisissä Euroopan maissa viiniä juodaan usein päivittäinkin ruoan kera. Toiset juovat viiniä vain perjantaisin ja lauantaisin.

Etenkin punaviini tuppaa olemaan naisten mieleen. Länpöisen viinin juominen kesäilmalla voi kuitenkin olla hieman nihkeää, mutta ei hätää, sillä Yhdysvaltojen Marylandista kotoisin oleva Crossroads -yritys on luonut tuotteen nimeltään Winecream. Eli Wine Ice Cream. Suomeksi sanottuna viinijäätelöä.


Jäätelön valistaminen aloitetaan viinin kaatamisella astiaan. Sitten mukaan lisätään maito sekä sokeri ja hedelmät ja marjat. Tämän jälkeen seos vispataan ja se jäädytetään käyttämällä nestemäistä typpeä. Kaikki ainekset ovat täysin luonnollisia ja yhdessä jäätelöannoksessa on saman verran alkoholia kuin viinilasillisessa. Tästä melkoinen hittituote Suomenkin kesiin! Kelpaisiko tällainen tuote sinulle tämän kesän helteissä?

Tämä pieni perheyritys tulee varmasti tekemään melkoista tuottoa ainakin kesän aikana Yhdysvalloissa. Katso video alta ja jaa viinin ystäville!

Osallistu keskusteluun