Oletko koskaan miettinyt, voivatko ilmapallot kannatella sinua? Tässä vastaus!

Jos olet lapsen vanhempi, olet varmasti kuullut kysymyksen ”voiko ilmapallojen avulla lentää?”, ja jos sinulla ei ole lapsia, muistat varmasti miettineesi samaa itse lapsena. 

Lapsena sitä helposti kuvitteli, että yhdenkin ilmapallon avulla voisi helposti lentää. Tähän niin kysyttyyn kysymykseen on viimeinkin saatu vastaus, joka tyydyttää lapsenkin uteliaan mielen. Ilmapallojen avulla voi nousta lentoon! Mutta varjopuolena on se, että niitä tarvitsee tuhansittain.


Australiassa Sydneyn oopperatalossa järjestettiin Antidote-niminen tapahtuma, jonka yksi taitelijoista on nimeltään Noemi Lakmaier. Hänen esityksensä, Cherophobia, oli mielenkiintoista katsottavaa, nimittäin hän leijui yhdeksän tunnin ajan ilmassa 20 000 ilmapallon kannattelemana.

Esityksen nimi ”Cherophobia” tarkoittaa onnellisuuden pelkoa. Taitelija käytti tässä hyväkseen omia kokemuksiaan fyysisesti vammautuneena. Tämä esitys ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun taitelija roikkui ilmapallojen varassa. Hän roikkui aikaisemmassa esityksessään ilmapallojen varassa jopa 48 tuntia!

Tätä varten saa jo muutaman ilmapallon täytellä, ja heliumiahan tähän kuluu ihan suopeasti. Nyt on vastaus lapsille ja lapsuuden yhteen kysytyimmistä kysymyksistä: kyllä, ilmapallot voivat kannatella sinua, mutta niitä tarvitsee 20 000 kappaletta.

https://www.youtube.com/watch?v=DNodY95xiPg

Osallistu keskusteluun