Taiteen luominen vaatii paljon kärsivällisyyttä ja vuosien opettelua. Taidetta voi nykyään luoda hyvin monella tavalla. Olemme nähneet muun muassa kahvitaidetta ympäri maailmaa, Paintilla tehtyjä taideteoksia sekä tietysti perinteisellä tavalla luotuja teoksia. 

Tällä kertaa tapaamme Yhdysvalloista kotoisin olevan Heather Rooneyn, joka luo yksityiskohtaista värikynätaidetta. Hän innostui jo kouluaikoina siitä, kuinka paljon tarkkuutta ja yksityskohtia tällainen taide vaatii. Hän sanoo, että valokuvilta näyttävien taideteosten luominen on hänen intohimonsa.


Heather on vasta 25-vuotias nuori nainen, mutta hän on noussut yhdeksi seuratuimmista taiteilijoista. Hän kertoo, että yhden kuvan piirtämiseen menee helposti muutama sata tuntia. Alla olevasta kuvasarjasta näemmekin, kuinka uskomattoman tarkkaa ja realistista työtä Heather onnistuu luomaan pelkillä tavallisilla värikynillä.

Tällaisen taiteen luomiseen tarvitaan ihmeellinen taiteellinen silmä, paljon kärsivällisyyttä sekä vuosien kokemus ja jatkuvaa harjoittelua. Heatherilla onkin jo yli 300 000 seuraajaa Instagramissa, ja lisää vain tulee jatkuvasti.

Katso uskomattomat kuvat alta ja jaa kavereille!

#1.


Nämä piirrokset on tehty värikynillä – näyttävät valokuvilta!

Christa -

Osallistu keskusteluun