Lähde:Youtube


Nyt voit pudottaa puhelimesi huoletta – kiitos saksalaisen opiskelijan!

Jokainen on joskus pudottanut oman puhelimen. Ja jos olet onnekas, et ole rikkonut sitä. Mutta monet ovat varmasti pudottaneet ja rikkoneet oman puhelimensa kerran jos toisenkin. Onneksi tätä varten on kehitetty suojaavia kuoria. Mutta nekään eivät aina auta.

Saksalainen insinööri Philip Frenzel keksi keksinnön, josta takuulla monet puhelimen omistajat ovat kiitollisia. Philip sattuit itse pudottamaan puhelimensa, ja se rikkoontui tuhannen päreiksi. Hän päätti siis keksiä jotain, joka suojelee puhelinta paremmin.


Hän suunnitteli ensin sensori, joka tunnistaa vapaapudotuksen. Sitten hän yritti yhdistää siihen ilmatyynyn. Se ei kuitenkaan ollut käytännöllinen ratkaisu, joten hän keksi jotain muuta: jouset. Tällä alla olevalla videolla näet, kuinka nämä jouset toimivat ja suojelevat puhelintasi putoamiselta.

Tämä säästää takuulla satoja euroja, kun ei tarvitse olla ostamassa jatkuvasti uutta puhelinta. Tästä keksinnöstä kiittävät nyt monet! Jokainen takuulla haluaa tällaisen vimpaimen puhelimeensa nyt heti.

Katso hieno video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun