Lähde:Youtube


Nyt voit ajaa polkupyörällä kastumatta! Katso video tästä ideasta!

Polkupyörällä ajaminen on mitä mahtavinta puuhaa. Polkien pääsee taittamaan kauppareissut ja vaikka työmatkatkin kätevästi. Mutta entäs sitten, kun sataa vettä?

Autoilun ja julkisen liikenteen kallistuessa kallistumistaan, pyöräilystä on tullut paitsi hyvä tapa pysyä kunnossa, myös taittaa lyhyitä matkoja auton tai julkisen kulkuvälineen käyttämisen sijaan. Hienolla ilmalla on kiva pyöräillä ja samalla saa nauttia kauniista maisemista ja mukavasta ulkoilmasta.

Suomessa on kuitenkin vuodessa suhteellisen monta sadepäivää. Sateella polkeminen on kuitenkin inhottavaa, kun kastuu päästä varpaisiin. Nyt eräs ruotsalainen yritys on kehittänyt tähän ratkaisun: Under Cover, The Bike Umbrella. Tämä sateenvarjo kiinnitetään pyörän etuosaan, joten se suojaa sinua hartioista alaspäin. Sateenvarjossa on myös huppu, johon sujautetaan pää, jolloin hiuksetkaan eivät kastu. Vesi kyllä tälläkin tavalla vielä vihmoo kasvoja, mutta tärkeimmät paikat pysyvät kuivina. Toimistolle siis polkaisee vielä mukavasti sateellakin, ja kauppareissuakaan ei tarvitse turhaan siirtää. Siitä ostoslistalle!

- ILMOITUS -


Katso hieno idea alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun