Lähde:Youtube


Jos tämä ei ole motoristin lempiviina, niin sitten ei ole mikään

Nyt on tyylikäs meininki!

Ulkomailla erityisesti Aasian suunnilla ollaan jo totuttu siihen, että eri viinapullojen sisällä kelluu jokin koriste. Usein nämä koristeet ovat jollain tavoin kyseiseen viinaan liittyviä, kuten jokin käärmeen tai liskon osa.

Kuuluisa yhdysvaltalainen moottoripyöriä valmistava yritys Harley Davidson on varmasti monien mieleen ja näin ajattelee myös saksalainen moottoripyöräharrastaja Uwe Ehinger. Hän on kerännyt Harley Davidsonin osia ympäri maailmaa viimeiset 40 vuotta ja mitä ilmeisimmin on tullut aika laittaa osaset rahoiksi.


Ehinger on nimittäin kehittänyt maailman ensimmäisen Ginin, jonka pullossa kelluu Harley Davidsonin osia. Koska osaset ovat kalliita ja Ginilläkin on oma hintansa, maksaa yksi pullo 1000 dollaria eli noin 850 euroa.

Pulloissa olevat osaset ovat Harley Davidson merkkisten moottoripyörien moottoreista. Jotta niistä on saatu turvallisia terveydelle ja täyttämään kaikki turvallisuusvaatimukset, on ne pesty äärimmäisen hyvin ja vuorattu ohuella kerroksella tinaa. Osat eivät kellu vapaana pulloissa, vaan ne on kiinnitetty niihin, jotta ne eivät kolisisi tai rikkoisi pulloja sisältä.

1.

2.

Osallistu keskusteluun