Lähde:Youtube


Pidätkö makkarasta ja viinasta – entä niiden yhdistelmästä?

Hyvin erikoinen yhdistelmä samassa paketissa.

Kesä ilman grillattua makkaraa on kuin auto ilman moottoria. Olipa kelit mitkä tahansa, on makkaraa saatava jossain välissä. Toisinaan grillaamiseen liittyy myös ”pienimuotoinen” alkoholin nauttiminen, jonka jälkeen ilta saattaa hieman venähtää.

Tästä syystä onkin useassa lähteessä todettu, että kun juot, et aja. Käsite on saanut hieman uuden muodon ja lähestymisen, sillä seuraavan uutisen kuultuasi et voi enää syödäkään ja ajaa.


Lihakaupat pohjoisessa Irlannissa ovat alkaneet valmistamaan ja myymään hieman oudon kuuloista tuotetta. Kyseinen tuote on nimittäin makkara, jossa on lisättynä kuuluisia viinoja, kuten vodkaa ja mustaa rommia.

Maguire Meats nimisen lihakaupan omistaja Keelan Maguire kertoo, että idea keksittiin, kun henkilökunnan kanssa pohdittiin uusia tuotteita kesän grillikaudelle. Maguire toteaa, että alkoholin yhdistäminen makkaraan tuntui kaikkein hulluimmalta idealta, joten siksi he päättivät toteuttaa sen.

Vaikka viinan ja makkaran yhdistäminen samaan pötköön voi tuntua yököttävältä yhdistelmältä, Maguire ilmoittaa, että toistaiseksi tuotteet ovat olleet todellinen myyntimenestys.

1.

2.

Osallistu keskusteluun