Lähde:Youtube


Nyt koirasi voi soittaa sinulle videopuhelun! Katso video!

Olet varmasti joskus vitsaillut kavereiden kanssa, että kuinka hienoa olisi, jos koirasi voisi soittaa sinulle tai sinä voisit soittaa sille, kun olet poissa kotoa? Olisi niin helppoa, jos voisit katsoa koiraasi videolta, jotta tiedät, mitä se tekee, kun olet poissa kotoa. Nyt se on mahdollista!

Jokin vuosi sitten markkinoille tuli kameroita, joilla voit katsoa lemmikkiäsi ja sen puuhia nettikameran avulla yksisuuntaisesti. Voi nähdä, milloin se nukkuu ja milloin se leikkii. No, nyt on otettu askel eteenpäin!

Petchatz antaa sinulle paitsi mahdollisuuden nähdä lemmikkisi, lisäksi lemmikillesi mahdollisuuden nähdä sinut. Voit soittaa lemmikillesi, jolloim Petchatz tupruttaa hyvää tuoksua, jonka koirasi yhdistää videopuheluun ja tulee juosten. Koirasi voi jopa nappia painamalla soittaa sinulle, jolloin saat tekstarin puhelimeesi. Eikä siinä kaikki, voit nimittäin jopa antaa koirallesi herkkuja. Tämä voi lievittää koirasi eroahdistusta ja ikävää, ja pitää koirasi hyvin käyttäytyvänä koko sen ajan, kun olet poissa.

- ILMOITUS -


Katso video alta ja ei kuin ostoksille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun