Lähde:Youtube


Nainen on käyttänyt yli 60 000$ näyttääkseen lohikäärmeeltä – katso kuvat!

Kauneusleikkauksista on tullut uusin villitys maailmalla. Näillä leikkauksilla pyritään saamaan se täydellinen keho – oli se sitten millainen tahansa. Olemme nähneet monia Barbieita ja Kenejä, sekä kissamiehen ja kirahvinaisen. Tällä kertaa vuorossa on lohikäärme.

Eva on Yhdysvaltojen Teksasista kotoisin oleva nainen. Hän lopetti päivätyönsä erään Yhdysvaltojen suurimman pankin toimitusjohtajana sen jälkeen, kun hänet todettiin HIV-positiiviseksi. Hän pelkäsi kuolevansa, ja sanoo, että tämä oli silmiä avaava diagnoosi.


Hän tajusi, ettei elänyt elämäänsä, niin kuin oikeasti halusi. Evalla on ollut suuri mielenkiinto lohikäärmeitä kohtaan, jotan hän päätti muuttua itsekin sellaiseksi. Eva käytti noin 60 000$ lohikäärmeeksi muuttumiseen. Hänellä on otsassaan 8 sarvea, hän värjäytti silmämunansa, leikkasi pois korvalehtensä, leikkautti nenänsä ja tatuoi koko naamansa. Lisäksi hänen kasvonsa ovat täynnä lävistyksiä.

Eva elää nyt rohkeana elämää omana itsenään, koiransa ja kissojensa kanssa omistamassaan talossa. Hän rakastaa kokkaamista ja ottaa usein itsestään selfietä ja julkaisee niitä Instagramissa.

Katso uskomattomat kuvat alta ja jaa kavereille! Melkoinen muodonmuutos!

Osallistu keskusteluun