Lähde:Youtube


Muistatko vielä tämän? Kelly Clarksonin koe-esiintyminen Idolsissa!

American Idol on ohjelma, joka on levinnyt ympäri maailmaa ja monet maat ovat tehneet tästä ohjelmasta oman versionsa. Tämä huippusuosittu ohjelma on jatkunut jo vuosien ajan. Ohjelmasta on löytynyt jo monia huipputähtiä niin Amerikassa kuin muuallakin maailmassa. 

Yksi ensimmäisistä American Idolsin huipputähdistä on Kelly Clarkson. Kelly esiintyi koe-esiintymisissä ensimmäisen kerran ollessaan vasta 20-vuotias, ja tuomarit rakastivat häntä todella. Tällä teksasilaisella naisella ei ollut hajuakaan vielä tässä vaiheessa, että hän tulisi olemaan ohjelman voittaja.

Kelly on sittemmin noussut supertähdeksi. Tällä alla olevalla videolla näemme Kellyn koko koe-esiintymisen, joka ei kokonaisuutena koskaan näkynyt ohjelmassa. Kellyn ääni on kuin enkelin, emmekä voi olla ihastelematta Kellyn omatekemää paitaa ja ihmetellä, kuinka pitkälle hän on päässyt.

- ILMOITUS -


Kelly on nykyisin pienellä musiikkitauolla, sillä hän keskittyy kasvattamaan lapsiaan. Toivomme kuitenkin, että Kelly palaa pian kuvioihin ja ihastuttaa meitä laulullaan taas kerran.

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun