Lähde:Youtube


Kuuluisien laulajien oikeat äänet – et olisi uskonut tätä!

Se on tunnettu tosiasia, että lauluja äänitettäessä niitä hieman muokataan parempaan suuntaan. Kun siis kuulet artisteja Spotifystä, heidän ääntään on muokattu hieman suuntaan tai toiseen samalla tavalla, kuin malleja photoshopataan kuvissa. Mutta miltä heidän oikeat äänet kuulostavat?

Tällä alla olevalla videolla kuuluisien laulajien äänet on erotettu taustamusiikista ja muokkauksesta live-esitysten aikana. Kyseessä ovat siis laulajien omat, muokkaamattomat äänet. Listalla näemme esimerkiksi Taylor Swiftin, Britney Spearsin, Mariah Careyn, Katy Perryn ja monet muut kuuluisat nimet.


On hassua kuulla, kuinka Taylor Swiftin ääni rikkoutuu ja kuulostaa suorastaan kuin Idolsin huonoimmista koelauluista. Mariah Carey on yksi kuuluisimmista legendoista, mutta hänen äänensä kuulostaa siltä, kuin hän ei edes yrittäisi laulaa. Britneytäkään emme tunnista samaksi. Demi Lovato ja Ariana Grande tosin yllättävät meidät positiivisesti virheettömillä suorituksillaan ja todistavat, että heillä on oikeasti hyvä lauluääni, joka ei tarvitse muokkausta lainkaan.

Katso totuudenmukainen video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun