Lähde:Youtube


Kasvonaamio kissanhiekasta – nyt on pennit pihistelyssä!

Extreme Cheapskates on Yhdysvalloista kotoisin oleva ohjelma, jossa seurataan ihmisiä, jotka elävät elämäänsä kuin Roope Ankka konsanaan. He laskevat senttejä ja pihistelevät ihan kaikesta. Tällä kertaa näemme kuitenkin jotain erityisen ällöä.

Tämä videolla näkemämme nainen on kauneussalongin omistaja, jolta kysellään polttarihemmotteluja. Hän ei kuitenkaan halua kuluttaa satasia naamioihin ja shampooseen, joten hän lähtee käymään maatilalla hankkimassa kauneudenhoitoaineita.


Ensin hän tarraa kiinni hevosille tarkoitettuun shampooseen, jonka jälkeen hän nappaa vielä mukaansa tynnyrillisen vaseliinia ja pussillisen kissanhiekkaa. Hän pesee polttarijengin hiukset hevosshampoolla ja käyttää vaseliinia jalka- ja käsihoitoon. Parasta kaikessa: hän tekee kissanhiekasta kasvonaamion. Hän kutsuu sitä ”erikoiseksi savinaamioksi.”

Polttarijengi oli tyytyväinen saamiinsa hoitoihin, mutta ei takuulla tiennyt, mistä nämä kauneudenhoitoaineet oli hankittu. Naine kertoo kameralle, että hänellä on paljon parempi olo silloin, kun hän säästää mahdollisimman paljon rahaa – ja sen huomaa. Kokeilisitko sinä naamiota kissanhiekasta?

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun