Lähde:Youtube


Kaikkien pissisten äiti poseerasi Los Angelesissa – katso video!

Pissisten aika ei ole ohi! Pinkki on oikein mukava väri, mutta joskus sitäkin voi olla liikaa. 

Angelyne, tai oikealta nimeltään Maryanne Christiano on laulaja, malli ja näyttelijä, joka tuli tutuksi etenkin Hollywoodissa vuonna 1984, kun hän esiintyi kyseenalaisissa kuvissa monissa mainostauluissa ympäri Los Angelesia. Tämän jälkeen Angelyne sai monia haastattelu- ja mallitarjouksia eri lehdiltä ja yrityksiltä.


Angelyne aloitti laulajan uransa jo 70-luvulla, mutta tuli kuuluisaksi vasta 80-luvulla. Tosin hänen kappaleensa eivät ikinä yltäneet listahiteiksi, eikä ihme, sillä kappaleet saavat korvat vuotamaan verta hyvin kohtalaisella tuotannollaan.

Angelynen tavaramerkkinä on jo vuosia ollut pinkki Corvette, jolla hän ajelee ympäri Los Angelesia. Angelyne pukeutuu täysin pinkkiin, ja kantaa usein mukanaan viuhkaa, jolla hän peittää kasvojaan. Tämä ylitsepursuava pinkki ei sovi enää tälle himan vanhemmalle leidille, mutta hän on todellakin näky jopa Hollywoodin kaduilla.

Angelynessa ja hänen pukeutumistyylissään on hieman yhdennäköisyyttä erään kaikkien tunteman suomalaisen laulajanalun kanssa. Kuka tunnistaa, käsi pystyyn!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun