Lähde:Youtube


Tältä näyttää todellinen ystävyys – sydäntälämmittävää!

Ystävyys näyttää itsensä monessa muodossa. Oikea ystävyys ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä tietenkään edes lajia. Ihmiset ystävystyvät eläinten kanssa jatkuvasti ja eläimet toisten eläinlajien kanssa. Olemme nähneet jopa virtahevon, joka on ystävystynyt sarvikuonon kanssa. 

Etenkin ihmisten ja koirien ystävyys on jotain todella uskomatonta. Koirat tekevät ihmistensä puolesta ihan mitä tahansa. Koirat ovat jopa pelastaneet ihmisiä vaarasta. Tällä uskomattomalla videolla näemme, miltä todellinen ystävyys ihmisen ja koiran välillä näyttää.


Tällä alla olevalla videolla näemme vanhan miehen, joka kävelee kumarassa keppinsä kanssa. Tämän miehen rinnalla näemme pienen mäyräkoiran, joka pysyy omistajansa rinnalla huolimatta siitä, että tämä kävelee hyvin hitaasti. Koira odottaa miestä kärsivällisesti. Tämä on todellakin todellista ystävyyttä! Koira on hihnassa, mutta näyttää siltä, että koira pysyisi kyllä miehen rinnalla ilman hihnaakin. Voisimme arvata, että mies ja koira ovat olleet yhdessä jo hyvin pitkään.

Katso sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun